21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Badalona inicia una campanya per sensibilitzar la ciutadania que cal mantenir les mesures sanitàries després que finalitzi l’estat d’alarma

L’Ajuntament de Badalona inicia aquest cap de setmana una campanya de sensibilització, una vegada finalitzi l’estat d’alarma, amb l’objectiu que la ciutadania prengui consciència que cal continuar mantenint les mesures sanitàries de prevenció de l’expansió de la Covid-19. Paral·lelament des de la Guàrdia Urbana i els serveis de Protecció Civil s’establiran serveis especials, especialment durant els caps de setmanes, per garantir la seguretat. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, han presentat aquest migdia la campanya de sensibilització per promoure el compliment de les mesures per contenir la Covid-19 a Badalona un cop finalitzi l’estat d’alarma aquest cap de setmana.  

La campanya farà arribar cinc missatges per tal de conscienciar la ciutadania que continuï mantenint les mesures de prevenció de la Covid-19. Els missatges són: 

  • Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor ajuntar-nos 6 que separar-nos tots. 
  • Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor a 2 metres que no veure’ns més. 
  • Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor mascareta que respirador. 
  • Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor vida que virus. 
  • Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor estat de salut que d’alarma

La campanya, que es materialitzarà a través dels mitjans locals, banderoles als carrers i mitjançant missatges a les xarxes socials, farà una incidència destacada en arribar a la població més jove. En aquest sentit l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que: “la pandèmia no ha acabat, tots tenim present que hem viscut uns mesos molt complicats i no volem retrocedir, si ens relaxem ens costarà molt més temps i sacrificis recuperar la total llibertat que teníem abans”. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles