21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El barri de Dalt de la Vila de Badalona disposarà dels serveis de fibra òptica abans que finalitzi l’any

La xarxa de fibra òptica que permetrà al veïnat accedir a Internet a velocitats ultraràpides i a continguts multimèdia estarà desplegada al barri de Dalt de la Vila abans que finalitzi l’any 2021. 

Aquest migdia l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera i el director comercial d’Administracions Públiques de Vodafone a Catalunya i Aragó, Alejandro Carballo, han presentat en roda de premsa els detalls d’aquest acord entre l’Ajuntament i l’operadora de telecomunicacions. 

L’operador, segons ha anunciat, instal·larà la banda ampla basada en fibra òptica a uns 200 habitatges del barri de Dalt de la Vila amb uns treballs adaptats a la tipologia urbana d’habitatges de poca alçada i minimitzant el seu impacte. 

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que: “aquesta notícia era molt esperada per a Dalt de la Vila perquè acabem amb una mancança impròpia d’aquest temps i donem solució a la necessitat creixent de la ciutadania i de les empreses d’accedir a serveis de telecomunicacions, imprescindibles per a les noves necessitats de teletreball, d’estudis o d’oci”.  

Així mateix, l’alcalde i el representant de Vodafone han avançat que la col·laboració va més enllà del desplegament a Dalt de la Vila. En aquest sentit han remarcat que actualment es treballa en diversos plans perquè Badalona sigui una ciutat de referència en noves tecnologies, “projectes destinats a la millora la vida dels ciutadans amb serveis avançats basats en tecnologies com la fibra òptica i el 5G” i que esperen anunciar durant els pròxims mesos. 

Vodafone i Ajuntament de Badalona també s’han compromès a resoldre tan aviat com sigui possible qualsevol “punt negre” o espai amb mancances de cobertura de telefonia mòbil o de serveis d’Internet. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles