18.3 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

Televisió de Catalunya emetrà la Gala del XXI Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li Chang

Dos dels canals de la televisió pública catalana (TV3 i el Canal 33) retransmetran la Gala Internacional de XXI Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li Chang que es va celebrar a finals del passat mes de febrer al Teatre Zorrilla. TV3 retransmetrà la gala dissabte, 1 de maig, a les 11.10 hores, i el Canal 33 ho farà avui divendres, 23 d’abril, a les 22.15 hores,

La Gala Internacional, que es van celebrar els dies 26, 27 i 28 de febrer al Teatre Zorrilla, és un dels espectacles més destacats del Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, un dels màxims referents entre els festivals de màgia d’arreu de l’Estat.

Com cada any les gales van reunir mags de gran nivell amb reconeixement mundial. Entre les propostes va destacar la portuguesa Solange Kardinaly, guanyadora del premi del públic “Premi Li-Chang” gràcies als seus canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins el món de la màgia. Des d’Itàlia Marco Zoppi & Rolanda van omplir el teatre de bombolles màgiques. Rubén Vilagrand, Premi Nacional de Màgia, va oferir una magistral interpretació d’un espectacle únic i modern que va combinar mímica, màgia i comèdia i el canari Héctor Mancha (guardonat amb el premi mundial de màgia FISM 2015) va realitzar una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme: la manipulació.

La Gala Internacional també va comptar amb el millor talent català gràcies al Mag Edgard, que va presentar un espectacle on la teatralitat es barrejava amb sorprenents i innovadores il·lusions.

La presentació de l’acte va anar a càrrec de Karim, l’innovador mag asturià i monologuista que va acompanyar als artistes en aquestes gales.

El proper divendres 30 d’abril, a les 22.15 hores, també s’emetrà al Canal 33 la Gala Internacional de Màgia de l’any 2020.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles