18.1 C
Badalona
viernes, abril 26, 2024
spot_img

L’Ajuntament i l’Associació de Veïns de Bonavista acorden la creació d’una Aula de Natura a la finca recuperada del número 8 del carrer de Fogars de Tordera

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, la presidenta de l’Associació de Veïns de Bonavista, Cristina Martínez; i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, Julio Molina, han signat aquest migdia  un acord de col·laboració per al trasllat del viver municipal, situat actualment a l’avinguda de la Cerdanya, a una finca ubicada al carrer Fogars de Tordera, del barri de Bonavista, també de propietat municipal.

En aquest acord es recull que en la finca del barri de Bonavista, una vegada ha estat recuperada per l’Ajuntament després de la seva ocupació, es crearà una nova Aula de Natura que desenvoluparà activitats relacionades amb la promoció i l’estudi del món natural. Aquesta instal·lació serà complementària de l’Escola de Natura Angeleta Ferrer, situada a la masia de Can Miravitges, que des del 1979 desenvolupa activitats d’educació ambiental.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que aquesta actuació permet desencallar un problema que portava anys enquistat com era l’incivisme i els problemes de salubritat que provocava l’ocupació del número 8 del carrer de Fogars de la Tordera. En aquest espai, ha remarcat l’alcalde “passat l’estiu els veïns de Bonavista i de Badalona podran gaudir d’una Aula de Natura que permetrà als escolars visitar-la com un espai de coneixement del Medi Ambient”.

L’alcalde també ha afegit que l’acord resolt un altre problema que els veïns de Morera i Bufalà pateixen des de fa 11 anys, atès que s’habilitarà espai per a l’estacionament dels vehicles d’escombraries del Parc Municipal de Neteja que actualment ho fan a l’avinguda de la Cerdanya per la falta d’espai.

La presidenta de l’Associació de Veïns de Bonavista, Cristina Martínez, ha destacat que l’acord “és un gran avenç per a la recuperació per al barri d’aquest espai tan degradat des de feia temps”, mentre que el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB), Julio Molina, s’ha felicitat per aquesta signatura “fruit de la col·laboració de les entitats veïnals i l’Ajuntament”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles