14.2 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona inicia una campanya informativa sobre la tinença responsable d’animals

Amb el lema “Depèn de tu”, el Servei de Salut de l’Ajuntament de Badalona ha posat en marxa una campanya de conscienciació sobre els compromisos que implica la tinença d’animals. La campanya promocionarà aspectes per al benestar animal i la tinença responsable.

Durant les pròximes setmanes s’informarà sobre el Cens Municipal d’Animals de Companyia amb l’objectiu d’augmentar el nombre d’animals censats a Badalona. En aquest sentit es recordarà a la ciutadania que:

  • És obligatori censar els gossos, gats i fures en el Cens Municipal d’Animals de Companyia.
  • El cens s’ha de realitzar dins el termini de 3 mesos des de la data de naixement o de 30 dies des de la data d’adquisició, adopció, canvi de residència de l’animal o trasllat temporal per un període superior a 3 mesos.
  • Censar als animals de companyia és un tràmit àgil i fàcil que es pot realitzar des de la seu electrònica de l’Ajuntament. (https://bit.ly/32iKCVU)
  • El cens es tramita prèvia identificació electrònica de l’animal mitjançant la implantació d’un microxip, fet que permet la seva localització en cas de pèrdua.

Per aconseguir la màxima difusió, a banda de la comunicació pels canals habituals, la campanya comptarà amb la presència d’una carpa informativa itinerant en la qual la ciutadania podrà realitzar la inscripció al cens “in situ”.

La carpa estarà ubicada als espais dels Encants els dies següents:

— Dimecres 28 d’abril, matins: Encants situat a l’entorn del mercat de La Salut – Avinguda del Marquès de Sant Mori, 132.

– Divendres 7 de maig, matins: Encants situat al Parc de Montigalà s/n.

– Dissabte 15 de maig, matins: Encants, situat al Parc del Turó del Caritg – Avinguda Salvador Espriu, entre el carrer de Pere Martell i l’avinguda d’en Caritg.

Es pot consultar més informació sobre la campanya al lloc web: https://bit.ly/3x2z6wj 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles