13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana desmantella un pícnic il·legal al voltant del camp de futbol Vidal i Barraquer i sanciona més de 50 persones per incomplir les mesures sanitàries

La Guàrdia Urbana de Badalona va desmantellar aquest dissabte un pícnic il·legal que s’estava fent al voltant del camp de futbol Vidal i Barraquer, situat al barri de Llefià. Durant l’actuació, els agents van aixecar acta a més de 50 persones per incompliment de les mesures sanitàries establertes per fer front a la pandèmia de la Covid-19.

Durant el cap de setmana els agents del cos de seguretat municipal van haver d’actuar diversos cops més per acabar amb activitats que incomplien les mesures sanitàries. Concretament, el dissabte a la nit es van desmantellar tres festes il·legals en pisos i una altra que s’estava fent a un bar del barri de Bufalà. En aquests casos, els propietaris dels pisos i del local van ser denunciats.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat el seu desencís per “l’actitud d’alguns ciutadans en un context sanitari tan dur i que requereix la col·laboració de tothom per superar-lo”. Garcia Albiol ha assegurat que “continuarem treballant per acabar amb totes les actituds incíviques i irresponsables que posen en perill la seguretat i la salut de tots els veïns i veïnes de Badalona”

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles