18.5 C
Badalona
martes, abril 16, 2024
spot_img

L’ONCE comença la renovació dels seus quioscos a Badalona per models més accessibles i ecològics

L’ONCE ha presentat aquest matí al costat del mercat de La Salut de Badalona un dels seus nous quioscos que ha instal·lat a la ciutat per començar a renovar els antics. El nou model millora l’accessibilitat per totes les persones amb discapacitat que hi treballen, són més ecològics per la tipologia dels productes amb què estan construïts, s’integren millor al paisatge urbà i faciliten la comunicació entre les persones que hi treballen i els clients. L’objectiu de l’organització és anar renovant progressivament tots els quioscos de la ciutat.

L’acte de presentació d’aquest matí ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia; el regidor de l’Àrea de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado; el delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, Enric Botí, el president del Consell Territorial de l’ONCE, David Bernardo; el director de l’ONCE a Badalona, José Luís Alberdi; el subdirector de l’ONCE a Badalona, Sergi Gutián: i el venedor dels productes de joc de l’organització, Julio Marín.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha valorat molt positivament la instal·lació dels nous quioscos perquè “millora les condicions de treball de les persones que estan atenent al públic i els aporta un espai més ample que afavoreix la comunicació amb els clients”. Garcia Albiol ha destacat que “els nous quioscos milloren l’espai públic, ja que s’integren molt millor en el paisatge urbà i fan que els carrers siguin més amables per als veïns i veïnes”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles