15.9 C
Badalona
jueves, febrero 29, 2024
spot_img

Badalona revitalitza el Mercat Municipal Pomar-Morera amb l’adjudicació d’un nou supermercat de 400 m2

L’empresa de cadenes de supermercats Condis ha començat les obres per obrir un nou establiment al Mercat Municipal Pomar-Morera. L’Ajuntament de Badalona va adjudicar aquest espai de 400 m2 a l’empresa i paral·lelament, a través de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum, ha engegat diverses actuacions en obres de millora del mercat i del seu entorn amb una inversió de prop de 80.000 euros. Entre aquestes actuacions s’inclou una neteja de la façana i l’adequació de diversos espais per a fer-los més accessibles i atractius. D’altra banda, l’antic local que ocupava una entitat bancària es reformarà i acollirà un nou espai de la regidoria de Morera-Pomar.

L’Ajuntament de Badalona també ha adjudicat a Condis l’obertura de seis noves parades de productes frescs, carn, peix i verdures, que no tenen cabuda en el supermercat. Així mateix, es procedirà a l’enderrocament de diverses parades en desús que milloraran la visibilitat i la mobilitat dels usuaris i usuàries.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha visitat aquest matí les instal·lacions acompanyat de la 2a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, i la regidora de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Bertran. Durant la visita, l’alcalde ha explicat que “en dos o tres mesos es notarà una millora molt substancial en el mercat i en el seu entorn, ja que aquest nou supermercat suposarà un gran atractiu per als clients del mercat i aportarà un valor afegit a la instal·lació”. Garcia Albiol ha explicat que “aquest mercat fa molts anys que no rep cap mena d’inversió i els paradistes i veïns feia molt temps que reivindicaven la necessitat de millores, per això estem molt contents de dur a terme aquesta actuació que augmentarà la qualitat dels serveis i dinamitzarà l’activitat econòmica en el barri”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles