8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Els Mossos d’Esqudra investiguen la mort d’un jove a Badalona arran d’una baralla

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la unitat d’investigació de Badalona investiguen les circumstàncies de la mort d’un jove a Badalona i la possible implicació d’un altre menor en els fets.  
Els fets es remunten al matí de diumenge quan es va produir una baralla entre menors a Badalona. En arribar al lloc, els agents van localitzar un jove amb una ferida d’arma blanca. El SEM va assistir el noi i el va traslladar a l’hospital on finalment avui ha mort.   La GU de Badalona va fer gestions per esclarir els fets i la Unitat d’Investigació de Mossos d’Esquadra de Badalona van obrir una investigació per determinar la possible implicació d’un altre menor en els fets.    
El cas està sota secret de les actuacions.
L’Ajuntament de Badalona ha convocat per avui dimecres 10 de febrer a les 13 hores a la plaça de la Vila una concentració per tal de guardar un minut de silenci en senyal de rebuig a la violència i suport i solidaritat amb els seus familiars.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles