13.5 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona es reuneix amb representants d’Endesa per millorar la situació de les instal·lacions elèctriques en diversos punts de la ciutat

L’alcalde Xavier Garcia Albiol, acompanyat del 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, s’ha reunit amb representants d’Endesa per tractar diverses problemàtiques relacionades amb el subministrament elèctric que s’estan donant a diferents punts de Badalona.  Durant la trobada s’ha acordat la creació d’equips formats per tècnic municipals i de l’empresa que s’encarregaran d’analitzar de forma separada les diferents afectacions amb l’objectiu de donar respostes concretes a les necessitats de cada barri.

L’Ajuntament i la companyia han acordat també treballar conjuntament per regular els contractes de les persones que tinguin la llum punxada en un pis en propietat o amb contracte de lloguer. En aquest sentit, mitjançant Serveis Socials, s’informarà els veïns i veïnes de quins tràmits cal seguir per a regularitzar la seva situació i contractar el servei. A banda d’aquests acords,   Garcia Albiol ha demanat a l’empresa que faci una major inversió en les zones de la ciutat on el cablejat és molt antic per tal d’assegurar un bon subministrament elèctric a tots els veïns i veïnes.

En referència a les punxades de llum per dur a terme activitats il·legals, especialment el cultiu de marihuana, l’Ajuntament i Endesa continuaran treballant plegats per posar fi a aquesta situació que provoca fortes sobrecàrregues a la xarxa i que perjudica els veïns que tenen el seu subministrament regularitzat. Concretament, la companyia continuarà treballant per detectar en quins punts es donen aquestes situacions i l’Ajuntament aportarà l’acompanyament policial necessari per poder procedir a tallar el subministrament d’aquestes connexions fraudulentes.

Després de la trobada l’alcalde de Badalona ha agraït “la bona disposició d’Endesa i el seu compromís en invertir a la ciutat, així com  la seva col·laboració per lluitar contra el frau que es produeix en el subministrament elèctric per actes delictius i que causa els talls de llums a un carrer del barri de Sant Roc». Xavier Garcia Albiol ha assegurat que «amb el treball de tots aconseguirem que els veïns puguin viure tranquils a casa seva i que Badalona disposi d’unes instal·lacions a l’altura d’una ciutat com la nostra»

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles