13.8 C
Badalona
domingo, febrero 25, 2024
spot_img

L’alcalde i el president del PSC a Badalona es reuneixen per abordar les necessitats de la ciutat en matèria d’inversions

L’alcalde Xavier Garcia Albiol i el president del PSC a Badalona, Rubén Guijarro, han mantingut avui una reunió per començar a negociar les línies mestres del pressupost d’inversions 2021-2023 de l’Ajuntament fins al final de l’actual mandat.

Després d’aquesta primera trobada, l’alcalde ha assenyalat que “estem d’acord que Badalona necessita imperiosament inversions que arribin a les instal·lacions, als equipaments i a molts espais de la ciutat que requereixen reformes i millores”.

Garcia Albiol ha expressat que la voluntat és aprovar el pressupost d’inversions al més aviat possible perquè hi ha actuacions de manteniment que són urgents, i que el desitjable seria que pogués fer-se durant el mes de febrer. En aquest sentit l’alcalde ha afegit que “coincideixo amb la petició del PSC, obrirem negociacions amb la resta de grups municipals per comptar amb el màxim consens dels grups polítics de la ciutat”.

Per la seva part, el líder de l’oposició a l’Ajuntament de Badalona ha destacat que “la ciutat necessita inversions a l’alçada del que els veïns i veïnes ens reclamen. Unes inversions que incideixin en l’esport, l’educació, la cultura, la sanitat, la seguretat i la millora dels nostres carrers i places. Inversions que ens ajudin a projectar la Badalona del 2030. Per tal de dur-lo a terme reclamem al Govern voluntat d’acord i de diàleg amb els grups de l’oposició”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles