19.6 C
Badalona
jueves, marzo 28, 2024
spot_img

Aquest mes de gener s’inicien les obres de construcció del nou CAP del Gorg de Badalona

Aquest mateix mes de gener començaran les obres de construcció del Centre d’Atenció Primària (CAP) del Gorg de Badalona. Els veïns fa més de 10 anys que esperen aquest equipament, que donarà resposta a les necessitats i al creixement demogràfic previst per als pròxims anys.

Actualment els veïns adscrits a l’àrea bàsica de salut del Gorg es veuen obligats a desplaçar-se fins a l’ambulatori de Sant Roc, on són atesos juntament amb la població d’aquest barri de la zona sud de la ciutat. La construcció del nou CAP permetrà descongestionar l’ambulatori de Sant Roc. El nou equipament s’ubicarà a la cantonada dels carrers d’Antoni Bori i d’Alfons XII del barri del Gorg de la ciutat.

El nou centre sanitari, de quatre plantes i d’una superfície total de 1.600 m², tindrà una cartera bàsica de serveis que contempla l’atenció sanitària i l’atenció a domicili, espirometries, control d’anticoagulants orals, cirurgia menor i odontologia.

Per tot això, el Pla funcional preveu un total de vint-i-quatre consultes, entre les quals destaquen les de medicina general, pediatria, odontologia o infermeria.

La planta baixa es destinarà a l’atenció urgent, i les consultes de medicina i infermeria se situaran a la primera i la segona planta. La tercera estarà dedicada a la formació i l’educació en la salut i quedarà una reserva d’espai a la quarta planta per al futur creixement de l’equipament.

La duració aproximada de les obres serà de dos anys. i el seu cost aproximat serà de 2,9 milions d’euros.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles