8.9 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona demana per carta al conseller d’Educació que prioritzi la signatura dels convenis per poder començar la construcció de les noves escoles Badalona Port i Ventós Mir

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha enviat aquest dijous una carta al conseller d’Educació, Josep Bargalló, per demanar-li que prioritzi la signatura dels convenis entre l’Ajuntament de Badalona i la Generalitat de Catalunya que són necessaris i imprescindibles perquè el consistori badaloní pugui assumir la construcció de les noves escoles Ventós Mir i Badalona Port.

En la missiva, Garcia Albiol recorda al conseller que el Ple de l’Ajuntament de Badalona va aprovar per unanimitat el passat 29 de desembre el contingut d’aquests convenis i demana que els tràmits s’agilitzin perquè els dos nous centres educatius puguin ser una realitat tan aviat com sigui possible.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles