15.9 C
Badalona
viernes, mayo 3, 2024
spot_img

Avui s’inaugura la 34a Mostra de pessebres a la Parròquia de Sant Roc

Ndp: Inauguració 34a Mostra de pessebres Sant Roc

Tot i que aquest any hem tingut moltes restriccions, veïns i veïnes de Sant Roc han volgut participar en la 34a Mostra de Pessebres, des del sentit més solidari de la participació i, des d’avui, ja es pot visitar. 
Enguany hi ha una vintena de pessebres exposats que han estat pensats i preparats amb molta cura per infants, joves de la Fundació Ateneu Sant Roc, així com persones i entitats vinculades a l’entitat, com L’Escola Lestonnac o el Casal de Gent Gran Sant Roc.
El pessebre central ens arriba en “patera”, format per tres figures de més d’un metre d’alçada i elaborat per la comunitat parroquial. Cal destacar el pessebre de figures de fang creades pels infants del Centre obert infantil, el del Centre obert Joves que aporta una reflexió sobre l’enyor durant el confinament o el de l’Esplai Borinot que ens convida al compromís amb petites propostes per respectar el medi ambient.
L’objectiu de la Mostra de Pessebres és el fet de compartir espais i tradicions amb gent de moltes nacionalitats, religions, edats i procedències, des de l’acollida, l’enteniment col·lectiu i del respecte a la diversitat. Un treball cohesionador que després de 34 anys omple de satisfacció a totes les persones participants.
Per poder-ho visitar cal demanar cita trucant al 93 399 39 51.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles