19.4 C
Badalona
viernes, abril 19, 2024
spot_img

El Departament de Salut amplia fins aquest dissabte el cribratge intensiu contra la COVID-19 dirigida a la població de més de setze anys del CAP de Llefià i del CAP de La Salut de Badalona

El Departament de Salut de la Generalitat ha prorrogat fins aquest dissabte, 19 de desembre, el cribratge contra la Covid19 especialment dirigida a la població de més de setze anys que viu a la zona d’influència del CAP de Llefià i del CAP de La Salut i que va començar el passat dimecres, 9 de desembre. Recordem que aquests testos antigènics ràpids (TAR) es fan al Palau Municipal d’Esports i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, l’Institut Català de la Salut i el Servei de Vigilància Epidemiològica.

Aquesta actuació preventiva, que té per objectiu frenar l’expansió del virus i trencar les possibles cadenes de transmissió comunitària, dona continuïtat a la que es va iniciar aquesta setmana amb la voluntat d’arribar al màxim de població possible. Les persones que estan cridades a participar al cribratge ja han rebut un SMS informatiu. En cas de no rebre’l es pot acudir al punt de cribratge igualment.

La realització dels testos antigènics ràpids es f de dilluns a divendres, de les 14 a les 21 hores, i el dissabte, de les 9 a les 14 hores i de les 15 a les 19 hores. És important que tothom porti la targeta sanitària per facilitar el tràmit de la realització de la prova.

Pel que fa als resultats del test, si és positiu es tindrà de manera ràpida. Si és negatiu, s’enviarà un SMS en les properes hores i també es penjarà a plataforma La Meva Salut.

Crida a la participació

El Departament de Salut convida la població a participar activament en aquestes proves, que han de servir per aturar l’extensió del virus i assegurar que persones infectades no el transmetin a altres persones. Es tracta de detectar el màxim nombre possible de persones infectades, ja que algunes persones no presenten símptomes i poden, sense saber-ho, transmetre el virus a la seva família, amics i altres persones del seu entorn.

Cal destacar la importància de fer l’aïllament que determinin els professionals sanitaris en cada cas.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles