21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

Grup La Pau participa en un assaig clínic de l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol contra la Covid-19

Un total de 17 treballadors i treballadores de Grup La Pau ­­-cooperativa que presta servei de transport sanitari, adaptat i serveis preventius- participen en un assaig clínic liderat per l’IGTP (Institut de Recerca Germans Trias i Pujol) i l’IDIAP Jordi Gol (Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària Jordi Gol), que es realitza amb professionals sanitaris de les zones metropolitanes Nord i Sud de Barcelona. 

L’estudi té com a objectiu avaluar l’eficàcia del complement alimentari Manremyc com a tractament profilàctic per disminuir la taxa d’infecció per Covid-19 i la gravetat i pervivència de la simptomatologia en cas d’infecció en futurs brots.

Durant l’estudi, que té una durada de quatre mesos i en el qual es faran dues visites presencials i dues telefòniques, els voluntaris rebran aleatòriament una càpsula de Manremyc o de placebo durant 14 dies, en una raó 2:1, és a dir, tindran el doble de probabilitats de rebre el tractament profilàctic.

Serà durant les visites presencials quan, a través d’una extracció sanguínia, se’ls farà el test serològic d’anticossos contra la Covid -19 i cada 15 dies, els participants rebran notificacions via WhatsApp per fer seguiment i preguntar sobre el seu estat de salut. 

Des del primer moment, Grup La Pau ha mostrat el seu interès a formar part de l’assaig clínic del Germans Trias i Pujol, en línia amb la seva voluntat de col·laboració i servei amb totes aquelles iniciatives i projectes que vetllen per a la salut, així com el seu compromís amb la ciutadania i les persones.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles