Amb motiu de la celebració del Dia dels Drets dels Infants, la plaça de la Vila de Badalona serà l’escenari dijous, 19 de novembre, de diverses activitats commemoratives. A partir de les 18 hores es llegiran el manifest redactat pel Consell Nacional dels Infants i els Adolescents de Catalunya (CNIAC) i que ha fet seu el Consell dels Infants de Badalona (CIB). A més, es presentarà una mostra de murals sobre els Drets dels Infants que estarà exposada durant tot el divendres 20 de novembre, i que ha estat elaborada per les escoles i centres socioeducatius que formen part del CIB.

Amb motiu del 61è aniversari de la Declaració de les Nacions Unides sobre els Drets dels Infants, aquest 20 de novembre, les nenes i els nens dels centres escolars i socioeducatius que formen part del Consell dels Infants de Badalona (CIB) han treballat i debatut sobre les preocupacions i les qüestions d’interès que han concretat en l’elaboració del manifest i de l’exposició de murals. Els infants i els adolescents han abordat la seva adaptació i les dels centres escolars a la situació provocada per la Covid19, les mesures dictades per les autoritats sanitàries, el confinament i els sentiments que han experimentat durant aquests mesos.

L’acte de celebració del Dia dels Drets dels Infants es farà a l’aire lliure i comptarà amb totes les mesures de prevenció sanitària: distància, mascaretes i gel.

Per tal de promoure la celebració d’aquest dia es va enviar a tots els centres escolars de la ciutat una Guia amb propostes d’activitats i materials que faciliten el coneixement i el treball sobre els Drets dels Infants. Aquestes activitats i materials es poden consultar al blog del CIB: http://consellinfantsbadalona.cat/drets-dels-infants/

El Consell dels Infants de Badalona (CIB) està format aquest curs per una setantena de nois i noies, d’entre 10 i 12 anys, representants de prop de 10.000 infants de les escoles i centres socioeducatius següents:

Antoni Botey, Arrels Blanquerna, Arrels Esperança, Badalona Port, Baldiri Reixac, Baldomer Solà, Betúlia, Can Barriga, Casal dels Infants ASB, Centre Obert Llefià-ISOM, Fundació Ateneu Sant Roc, Centre Sant Jaume – Fundació Carles Blanch, Fundació Espai Natura i Joventut, Fundació Germina, Fundació Salut Alta, Garbí Pere Vergés, Ítaca, Jesús Maria, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau, Les Ciències, Lola Anglada, López Torrejón, Llevant, Llibertat, Llorens Artigas, M. D. de la Salut, M. D. de l’Assumpció, Maristes Champagnat, Mercè Rodoreda, Minguella, Pere de Tera, Planas i Casals, Progrés, Rafael Alberti, Santíssima Trinitat i Sant Jordi.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí