21.3 C
Badalona
miércoles, junio 12, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona instal·la cinc contenidors en els accessos de la Serralada de Marina per evitar que les persones deixin escombraries al parc

L’Ajuntament de Badalona ha instal·lat cinc nous contenidors en els accessos de la Serralada de Marina per evitar que les persones deixin escombraries en la zona.  Amb aquesta mesura es vol facilitar als usuaris del parc el llançament de residus, ja que amb l’augment de trànsit de persones que s’ha produït durant els darrers mesos s’ha detectat un augment considerable de les deixalles escampades per la natura.


Els contenidors estan situats en els següents punts:

  • Entrada de la pista d’accés al parc situada després del pàrquing del tanatori.
  • Accés al Torrent de l’Amigó, al costat de la rotonda de Can Ruti.
  • Pont de la carretera B-20, en l’accés de Ca l’Alemany.
  • Inici del camí de Sant Jeroni des de la carretera de Canyet.
  • Camí cap a Mas Oliver, a la plataforma de ciment construïda per col·locar contenidors

El tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, considera que “la Serralada de Marina és un pulmó per a la nostra ciutat i un lloc que s’ha de cuidar i preservar amb fermesa. És per això que convidem la ciutadania a passejar per aquest indret, però cal recordar que és imprescindible actuar amb civisme i sent respectuós amb l’entorn”. En aquest sentit, el regidor Gracia ha explicat que “demanem responsabilitat a les persones que visiten la Serralada, però la nostra obligació com a govern és facilitar la seva experiència i fomentar el civisme, per això instal·lem aquests contenidors”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles