L’Ajuntament de Badalona cobrirà per primer cop a la història de la ciutat el 100% de les beques menjador. Això significa que totes les famílies que han demanat una beca menjador i compleixen els requisits estipulats accediran a l’ajuda sol·licitada i, a més, ho faran de manera íntegra. Fins ara, algunes de les persones que demanaven la beca només rebien una part percentual de l’ajuda. 

La nova política de beques de l’Ajuntament de Badalona, que està dirigida a tots els estudiants d’infantil, primària i secundària de centres públics i concertats de la ciutat que ho necessitin, inclou un augment del 75% d’alumnes becats, passant dels 3.100 infants que eren atesos a 5.420. L’augment de les beques suposa una despesa de 2 milions d’euros.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha presentat aquest dijous al matí la nova mesura acompanyat del regidor de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, i la regidora de Cultura, Educació i Joventut, Amanda Feria. Durant l’acte l’alcalde s’ha mostrat molt orgullós de la mesura “perquè no deixa ningú enrere en un context de crisi com l’actual i assegura que tots els infant i joves de Badalona que ho necessitin gaudeixin d’una beca que garanteix la seva bona alimentació”. En aquest sentit, Garcia Albiol ha explicat que, actualment, aquelles classes que estan confinades no deixen de rebre l’ajuda, ja que persones properes als infants i joves  becats poden passar a recollir els àpats preparats en els seus centres escolars.

L’alcalde de Badalona ha destacat que en context de crisi actual “els que governem hem de passar de les paraules als fets, i els fets demostren que el govern que presideixo és el que està fent un major esforç en la historia de la ciutat per poder acompanyar a les persones que menys recursos tenen a tirar endavant”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí