Les instal·lacions de l’Equip Bàsic d’Atenció Social de Sant Roc (SBAS 6), situades a l’avinguda del Congrés Eucarístic, 16-20, reobriran de nou al públic dilluns vinent, 9 de novembre, seguint els protocols sanitaris després que un treballador hagi donat positiu en Covid-19.

Des d’ahir, en detectar-se el cas, es va tancar l’espai i s’està procedint a la seva neteja i desinfecció per reobrir de nou amb seguretat. Pel que fa a la vintena de treballadors de l’SBAS 6, que atenen als barris de Sant Roc, Artigues i El Remei, es troben teletreballant des de casa i demà se’ls practicaran les corresponents proves PCR.

Partits de l’oposició com el PSC havien demanat explicacions al govern. La presidenta del grup municipal, Teresa González, afirma que «resulta evident que alguna cosa està fallant amb la prevenció de la Covid19 dintre de l’Ajuntament. Ara ha afectat a un dels equips d’Atenció Social amb més demanda a la ciutat. El ciutat del PP ha d’abandonar el negacionisme i protegir els treballadors i treballadores i donar servei als ciutadans».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí