L’alcalde Xavier Garcia Albiol, acompanyat de la  2a tinenta d’alcaldia de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, i de la regidora de Comerç, Mercat i Consum, Rosa Bertran, ha mantingut una trobada aquesta tarda amb representants el Grup de Restauradors de Badalona, Forquilla Badalona. La reunió s’emmarca en la sèrie de trobades que l’alcalde està mantenint amb els diferents actors econòmics de la ciutat per tractar la situació actual i trobar formules que afavoreixin el manteniment del teixit econòmic badaloní.

La trobada ha servit per recollir les demandes i propostes que l’associació de restauradors ha traslladat al govern municipal i trobar fórmules i mesures que afavoreixin al sector que serveixin per afrontar l’actual context sanitari i l’escenari posterior a la pandèmia.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha valorat la trobada molt positivament i ha explicat que “ens serveix per sumar una visió precisa de quina és la situació de la restauració, fet que ens permet seguir treballant per donar eines i solucions que ajudin a un sector imprescindible per al teixit econòmic de la ciutat”. Garcia Albiol ha destacat que “és molt positiu que l’associació Forquilla Badalona i l’Ajuntament tinguem una relació fluida i puguem treballar conjuntament; per això ens hem compromès a estudiar en els pròxims dies les seves propostes per tal de treballar-les i poder afrontar de la millor manera possible el context actual i la situació posterior a la pandèmia”. 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí