18.9 C
Badalona
viernes, marzo 29, 2024
spot_img

El PSC demana al govern del PP que anul·li totes les liquidacions de les taxes de terrasses al sector de l’hosteleria de Badalona perquè «els està cobrant de més»

Segons la nota de premsa que acaba de fer pública el PSC de Badalona, “el govern del Partit Popular torna a maltractar bars i restaurants girant el 100% de

les taxes municipals a tot el sector de l’hostaleria, sense cap mena de bonificació i, a més a més, està cobrant de més donat que la taxa a partir del 16 d’octubre (dia que van tancar bars i restaurants) l’ha girat al 100% com si estiguessin oberts”.

La nota continua afirmant que el govern del PP ha girat aquest mes d’octubre la taxa de terrasses a tots els bars i restaurants de Badalona sense cap bonificació, més enllà de descomptar el període de tancament obligatori per l’estat d’alarma d’abans de l’estiu. “Curiosament la liquidació de la taxa de terrasses inclou una rebaixa del 23,09% que anomenen “bonificació” i que condueix a l’engany, donat que no existeix cap bonificació, simplement és que no es cobra pel període no gaudit durant el primer estat d’alarma, i en canvi els està cobrant per segon període de tancament obligatori”.

El PSC denuncia que es consuma un escàndol sense precedents en la gestió de la pandèmia, el menysteniment del govern del PP a tot sector de l’hostaleria de Badalona que ara paga les conseqüències d’un govern que obvia la crisi sanitària i econòmica a Badalona, a més a més els hi fa pagar de més.

Des del mes de juny, quan va finalitzar el primer estat d’alarma causat per la

pandèmia, el PSC ha demanat per activa i per passiva una Pla de Reconstrucció Econòmica i Social, que entre d’altres aspectes havia de recollir tota una sèrie d’ajudes econòmiques a bars i restaurants i bonificacions de les taxes municipals de residus i terrasses, que si s’haguessin aplicat al juliol ara ajudaria moltíssim als restauradors.

“El govern de dretes del Partit Popular no tan sols no va escoltar les propostes del PSC, també d’altres formacions polítiques i del sector afectat, sinó que va obviar als restauradors i va negar la profunda crisi del sector a Badalona.

Mentre moltes ciutats van aprovar abans de l’estiu paquets de mesures que inclouen la reducció transitòria de de taxes municipals, fins i tot l’exoneració en molts casos, el govern el Partit Popular a Badalona no ha fet absolutament res en aquest sentit”.

En paraules del president del PSC i regidor Rubén Guijarro, “la gestió del Partit

Popular és un veritable escàndol. Estan arribant les liquidacions de terrases als

restauradors en ple tancament obligatori per la segona onada de la pandèmia i els hi estan cobrant el 100% de la taxa, és obscè. El govern ha anular immediatament totes les liquidacions”

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles