14.3 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

El PSC exigeix la desinfecció immediata de la Prefectura de la Guàrdia Urbana, anunciada pel govern fa una setmana i que encara no s’ha realitzat

El PSC de Badalona considera que la “nefasta gestió i les mentides del govern sobre la situació de la Guàrdia Urbana està posant en risc la seguretat dels veïns i veïnes de Badalona. En aquest sentit és especialment greu la manca de seguretat i control durant les nits, on el govern del PP no està garantint ni la seguretat ni el compliment de les normes.

El President del PSC, el regidor Rubén Guijarro, ha denunciat la situació de crisi de seguretat en què es troba Badalona i la inacció i paràlisi del govern del Partit Popular: “La paràlisi del govern del PP és clara i sobretot en la protecció dels nostres agents de la Guàrdia Urbana. Ni tan sols s’han desinfectat les dependències de la Guàrdia Urbana. Aquest dèficit d’efectius està provocant problemes de seguretat i control durant el toc de queda. Com és possible que durant el toc de queda hi hagi grups de més de 6 persones, bevent alcohol al carrer, sense distància social i sense mascareta? On és la seguretat?”

Segons els socialistes, “els problemes de seguretat durant les nits no són nous en el govern d’Albiol, però sí que s’han accentuat amb la baixa de prop d’un terç de la plantilla de la Guàrdia Urbana. A les darreres setmanes s’han cremat desenes de contenidors i s’han reproduït escenes de botellots per tota la ciutat amb una evident màniga ampla per part del govern del PP”.

Pel PSC “aquest cap de setmana on es tenia que garantir el toc de queda per part de la Guàrdia Urbana, la ciutat ha patit botellots sense control a la façana marítima i a l’interior de la ciutat que han provoquen que els veïns no puguin dormir tranquils, i que no es freni l’expansió de la COVID19. En aquest sentit fins a una desena de contenidors han cremat la passada matinada amb vehicles de veïns afectats als barris de Sant Roc, Montigalà, Puigfred, i Bufalà. Al barri de a Salut s’han concentrat de nit grups de persones a fer botellot, incumplint el toc de queda, la distància social i sense portar mascareta. La façana marítima ha estat escenari de diversos grups fent botellot durant la celebració de las Castanyada i/o Halloween.

“La situació és insostenible, l’alcalde ha de prendre mesures. La regidora de seguretat ha mentit i encara no ha rectificat ni ha estat destituïda per l’alcalde. Els ciutadans de Badalona no poden pagar les conseqüències del descontrol del govern d’Albiol” ha afegit Guijarro.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles