11.7 C
Badalona
sábado, abril 20, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona contractarà a temps complet cinquanta persones que es troben en situació d’atur

L’Ajuntament de Badalona contractarà 39 persones per un període de 9 mesos dins del programa “Treball i Formació –TRFOCOVID”. A més, també  es contractaran 11 més com a tècnics/ques de programes de foment de l’ocupació.

El Programa Treball i Formació- TRFO COVID, consisteix en projectes de millora de l’ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles que s’han quedat sense feina amb motiu de la crisi del COVID19 i per aquelles que tenen més dificultats d’accés al mercat laboral.

Per accedir al procés de selecció les persones han d’estar en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació no ocupats.

De les 39 contractacions, 19 (Línia COVID) seran persones en situació d’atur des del 16 de març. Les altres 20 contractacions seran de persones en situació d’atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni d’ajuts.

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de Treball del Municipi.

La data d’inici del programa es preveu que sigui el 10 de desembre de 2020.

Aquest programa és finançat  per l’Ajuntament de Badalona, el Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio de Empleo Público Estatal, Fons Social Europeu.

Per a qualsevol consulta es pot contactar del 29 d’octubre al 6 de novembre de 2020 al telèfon  677 19 39 05 o al correu plansocupació@badalona.cat en horari de 9.00 a 14.00 hores o a la pàgina següent del web de l’Ajuntament de Badalona https://bit.ly/2Tx4HDF

Contractació d’onze tècnics/ques de programes de foment de l’ocupació

Pel que fa a la convocatòria de selecció dels 11 professionals per dur a terme els programes de foment de l’ocupació  es mantindrà oberta la recepció de candidatures des del dia 29 d’octubre i fins el dia 6 de novembre de 2020. La durada dels contractes s’ajustarà als terminis d’execució dels programes en un període comprès entre 14 i 18 mesos.

Les persones interessades poden consultar els requisits dels perfils professionals a la Xarxa Xaloc de la Diputació a partir del dia 29 d’octubre del 2020. Tanmateix la informació sobre les ofertes de treball estarà publicada al web l’Ajuntament de Badalona https://bit.ly/2Jdx5J3

Les persones interessades poden enviar el currículum al correu impo@badalona.cat des del 29 d’octubre al 6 de novembre de 2020. Per a qualsevol consulta podeu contactar amb el telèfon 677 19 41 28.

La relació de llocs de treball a cobrir es la següent:

–           Un professional especialitzat en la prospecció d’empreses.

–           Sis professionals especialitzats en programes d’orientació professional.

–           Tres professionals especialitzats en programes d’orientació i prospecció que incorporin la incentivació d’ajuts  per a la contractació a les empreses.

–           Un professional especialitzat en tasques de suport administratiu als programes.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles