21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

El PSC exigeix a Albiol que torni a donar instruccions a la Guàrdia Urbana per a fer complir les mesures de seguretat amb rigorositat i aplicant les sancions oportunes, tal i com va fer el govern del PSC durant l’anterior estat d’alarma

El Consell de Ministres ha aprovat un nou decret d’estat d’alarma per a tot Espanya, per intentar doblegar la segona onada de la pandèmia del coronavirus. La pretensió de Govern Espanyol és que es prolongui durant sis mesos, fins al pròxim 9 de maig, tot i que estarà en mans del Congrés dels Diputats aprovar aquestes pròrrogues.

En paraules de Rubèn Guijarro «La batalla contra el virus serà difícil, però amb disciplina social, resistència i unitat ciutadana ho tornarem a aconseguir. Estic segur que els ciutadans de Badalona estarem a l’alçada per doblegar el virus per segona vegada»

Recordem que la situació a la regió Sanitària Metropolitana Nord, d’on forma part Badalona,  segons les darreres dades és la següent:

–  S’ha passat a una mitjana d’uns 100 casos diaris (amb puntes de més de 1.500)

–  La RT s’enfila a 1,5.

–  El risc de rebrot és molt alt (+ de 600).

– Han augmentat notablement tant les consultes a urgències dels hospitals de referència per COVID-19 com el nombre de nous ingressos.

“Davant d’aquestes preocupants dades faig una crida a la responsabilitat col·lectiva de tots els ciutadans de Badalona. Imatges com les dels “botellons” que hem vist aquest cap de setmana per part de persones irresponsables no es poden tornar a produir, i exigim al govern local del PP que abandoni la permissivitat mostrada fins ara. Recordo que l’alcalde de la dreta va admetre públicament la seva laxitud amb les normes de seguretat, com l’obligació de portar mascareta o el control de la distància entre taules a les terrases. Cal que el govern del PP extremi el control i el compliment de les mesures de seguretat” ha afegit Guijarro

Cal recolzar a les nostres forces de seguretat, cos dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana en la seva tasca de servir i protegir, i de complir i fer complir les normes necessàries perquè la corba de la pandèmia es torni a doblegar.

En aquest sentit hem d’exigir als governs competents que facilitin tots els mitjans d’autoprotecció als nostres agents i en especial, a nivell local, a la nostra Guàrdia Urbana, on a la darrera setmana s’han produït 11 casos confirmats de contagi per COVID19, més tots els agents que estan confinats a l’espera de resultats. Aquesta situació només s’entèn per la manca de protocols d’actuació i prevenció,  l’accés limitat dels agents a test PCR, material d’autoprotecció i mascaretes FFP2. Des del PSC desitgem a tots els i les agents una ràpida recuperació.

Guijarro s’ha adreçat a l’alcalde del PP Garcia Albiol perquè la «La pandèmia és una qüestió d’Estat, i també una qüestió de ciutat» i en aquest sentit ha manifestat el suport del PSC a totes les mesures que siguin necessàries per doblegar la pandèmia a la nostra ciutat.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles