21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona reforça el torn de nit per fer complir el confinament nocturn

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha donat instruccions per augmentar el nombre d’agents de la Guàrdia Urbana al torn de nit. L’objectiu d’aquest reforç és fer complir les restriccions de mobilitat que entren en vigor aquesta mateixa nit. La Generalitat ha decretat confinament nocturn a tot Catalunya entre les 22 i les 6 hores, així com ordena el tancament al públic dels establiments a les 21 hores. Totes aquestes són mesures especials adoptades per a la contenció de l’activitat laboral i social per aturar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població.

L’alcalde de Badalona demana responsabilitat a tots els veïns i veïnes de la ciutat i que no hi hagi cap persona al carrer a partir de les 22 hores. En aquest sentit Xavier Garcia Albiol ha afegit que ha demanat a la Guàrdia Urbana que siguin estrictes i rigorosos en el control dels horaris i que es sancioni a totes les persones que incompleixin aquesta restricció sense justificació. “Ens trobem en una situació en què tothom ha de ser conscient de la seva responsabilitat, no hi haurà cap flexibilitat i es sancionarà tothom que incompleixi el toc de queda nocturn”, afegeix l’alcalde de Badalona.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles