26.8 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

ERC Sant Adrià demana la dimissió immediata del regidor inhabilitat pels tribunals

Abans d’ahir es va fer pública la sentència de la sala sisena de l’Audiència de Barcelona que ha jutjat el tercer tinent d’alcalde i regidor d’Esports i Cultura de l’Ajuntament de Sant Adrià, Juan Carlos Ramos, que l’inhabilita per nou anys en l’exercici de càrrecs públics. Malgrat això, la sentència encara no és ferma i pot ser recorreguda davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). L’equip de govern municipal vol aprofitar aquest fet per mantenir l’edil fins que hi hagi sentència ferma.

Davant d’aquesta situació, els republicans exposen, com ja han anat fent durant tot el procés judicial, que la dimissió immediata del regidor és la millor forma de salvaguardar la imatge de la institució, la qual, consideren, ja ha quedat prou malmesa, i també com a mecanisme perquè el regidor es pugui concentrar en la seva defensa judicial, fora del focus públic.

En cas que el propi regidor no opti per aquesta iniciativa, demanaran a l’alcalde que actuï en conseqüència i prengui mesures contundents per salvarguardar la institució i la gestió diària de l’ajuntament. Sant Adrià ha de poder centrar-se en els greus problemes i paràlisi en gestió que pateix, no en procesos judicials.

Tot i que respecten totalment el dret del regidor a recórrer la sentència, procés que podria durar anys, a parer del partit republicà la condemna d’un regidor per prevaricació administrativa hauria de produir reaccions per part de l’equip de govern per esvair qualsevol mena de dubte i tallar qualsevol rumor entre la ciutadania que ataqui l’honorabilitat de la institució i del propi regidor. “No és normal, que després d’una sentència d’aquestes característiques, no hi hagi conseqüències i tot continuï igual”, argumenten.

Demanen a l’Alcalde que doni explicacions de la situació en què queda l’Ajuntament en el proper ple

Els republicans demanen a l’equip de govern que passi comptes i expliqui en quina situació queda l’Ajuntament, i per sobre de tot, que exposi de manera transparent i clara a la ciutadania el futur de l’equip de govern. Ara que hi ha una sentència d’un tribunal no pot romandre en silenci i calen accions contundents.

En paral·lel, també estan estudiant i treballant en altres accions que volen coordinar amb altres grups polítics. ERC Sant Adrià celebrarà la seva assemblea mensual aquest divendres i serà en aquell òrgan on decideixin els següents pasos. Ara per ara, no descarten cap escenari i indiquen que tot dependrà de la seva militància, de la reacció de l’equip de govern i de la voluntat de la resta de grups municipals.

SourceERC SAB

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles