26.8 C
Badalona
domingo, octubre 2, 2022
spot_img

El Jovent Republicà del Baix Besòs i del Maresme inicien una campanya per plantar cara a les cases d’apostes

El divendres 23 d’octubre les joventuts d’Esquerra Republicana donen el tret de sortida a una campanya que busca ser un punt d’inflexió d’una situació que creuen que es troba a nivells alarmants. Els joves dels diferents municipis maresmencs i de les tres ciutats que conformen el Baix Besòs tenen un fàcil accés a diferents cases d’apostes i altres espais que, segons apunten els joves republicans, són una gran preocupació pels seus efectes sobre la salut i la consciència de classe.

Per fer front a l’auge d’aquests locals proposen una campanya que es basa en tres eixos. El primer va enfocat a l’àmbit formatiu i és que el primer acte que realitzaran és una taula rodona amb ponents tan destacats com pot ser la Rut Ribas, diputada al Parlament per Esquerra Republicana. El Jovent Republicà obre les seves formacions a qualsevol persona interessada en aquesta problemàtica facilitant així que qualsevol que així ho vulgui pugui participar-hi. El segon eix sobre el qual treballen els joves d’Esquerra busca incidir directament als carrers d’ambdues comarques. Mitjançant l’activisme com a forma de visibilitzar la seva campanya, busquen omplir places i carrers per fer arribar el seu missatge a joves i no tan joves. Per últim, el darrer eix, va directament relacionat amb l’activitat institucional i municipalista, on busquen incidir. Per fer-ho han preparat mocions per presentar als ajuntaments, tant a aquelles ciutats on hi ha sales de joc com a aquelles on no n’hi ha. Volen tractar pedagògicament i fer èmfasi en l’efecte que té el joc sobre la joventut. Consideren que la millor esfera per fer-ho es troba en el marc educatiu i, per tant, les dues mocions sobre les quals han treballat van en aquesta línia.

Mai abans al nostre territori una organització juvenil s’havia endinsat en aquest assumpte i és per això que ens trobem davant d’una campanya pionera i és que el Jovent Republicà vol liderar i ser la punta de llança de la lluita contra el joc i l’alienació.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,622SeguidoresSeguir
11SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles