9.8 C
Badalona
martes, diciembre 5, 2023
spot_img

El Mercat d’Encants tanca durant dues setmanes

En el marc de les noves mesures aprovades, per als propers 15 dies, pel govern de la Generalitat amb l’objectiu de frenar l’expansió del coronavirus, la Taula d’Emergència de Sant Adrià, ha decidit tancar el Mercat d’Encants els dimarts 20 d’octubre i 27 d’octubre.

Pel que fa al Mercat municipal d’abastaments l’aforament màxim serà de 100 persones.

Amb aquestes mesures es vol prioritzar la protecció de la salut i seguretat de les persones, i evitar les activitats que impliquin mobilitat, relacions i trobades socials, tal i com recomanen les autoritats sanitàries.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles