21.9 C
Badalona
miércoles, junio 19, 2024
spot_img

ActivaMent Barcelonès Nord, Salut Mental Barcelonès Nord i BSA impulsen una iniciativa de sensibilització online per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

ActivaMent Barcelonès Nord, Salut Mental Barcelonès Nord i Badalona Serveis Assistencials (BSA) impulsen una iniciativa de sensibilització online amb l’objectiu de visibilitzar la situació, trencar estigmes socials i generar-ne un debat a tots els nivells que ajudin a avançar i millorar. Aquesta acció s’emmarca en la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental del 10 d’octubre, que aquest any porta per lema «Salut mental i benestar, una prioritat global». El motiu és reivindicar la inversió necessària per a l’atenció de salut mental i garantir l’accés igualitari a tota la població, especialment en el context actual provocat per la COVID19 i que alhora reflexa la rellevància de la salut mental.

L’estigma i la discriminació afecten de manera negativa moltes persones amb trastorn de salut mental en tots els aspectes de la vida. Les conseqüències són importants en termes de projecte vital tal i com mostra el vídeo elaborat amb la col·laboració d’entitats com ActivaMent Barcelonès Nord i Salut Mental Barcelonès Nord i professionals de la salut mental i addiccions de BSA. L’objectiu: trencar estigmes que, en ocasions, es vinculen als trastorns mentals com l’agressivitat o la pèrdua de valor de la persona, entre altres, i fer reflexionar sobre dades com que 1 de cada 4 persones han experimentat, experimenten o experimentaran algun problema de salut mental.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles