L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president de l’associació de comerciants Badacentre, Jacint Gubern, han signat un acord en el qual Ajuntament i comerciants es comprometen a  treballar de manera conjunta en la transformació i la reforma urbanística dels carrers de Francesc Layret; del Mar, del carrer del Canonge Baranera i el passatge Maignon.

El document signat entre Ajuntament i Badacentre assenyala que els caps de setmana i els dies festiu dels mesos d’octubre i novembre el carrer de Francesc Layret romandrà obert al trànsit. Així mateix, a partir del 5 de desembre tots els caps de setmana i els dies festius aquest carrer es tornarà a tancar al trànsit rodat des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit.

En aquest document es recull que la conversió en zona de vianants definitiva de Francesc Layret s’inclourà en el projecte d’urbanització del carrer per convertir-lo en un bulevard.

Comerciants i Ajuntament també consideren que el projecte de reforma de Francesc Layret haurà de coincidir amb l’execució del projecte de millora urbanística dels carrers del Mar, de Canonge Baranera i del passatge de Maignon.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí