Detingut in fraganti un home a Badalona quan robava en una cadena de menjar a domicili amb una arma simulada

Fruit de les investigacions es va relacionar al detingut amb dos robatoris amb violència i intimidació en què també havia utilitzat una arma de foc simulada

0
933

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Badalona van detenir el 23 de setembre un jove de 27 anys i nacionalitat marroquina com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació en una coneguda cadena de menjar a domicili de Badalona.

Dues patrulles, que feien tasques de seguretat ciutadana, van rebre l’avís que un home intentava robar en un comerç de la ciutat i que ho feia intimidant els treballadors amb  una arma de foc que duia a la mà. Quan van arribar al lloc, els agents es van separar per tal de cobrir les dues portes que disposava l’establiment i van comprovar que efectivament el lladre es trobava dins de l’establiment.

Un cop van delimitar on era l’home, van accedir a l’interior del local i en comprovar que en aquell moment ja no duia l’arma a les mans el van retenir.  L’home s’havia posat una jaqueta corporativa per tal de passar desapercebut que havia pres d’una treballadora a qui també li havia robat diners, el mòbil i el seu carnet d’identitat.

A banda, l’home duia una bossa de paper corporativa plena de monedes i bitllets que acabava de sostreure i una arma de foc simulada que havia utilitzat per amenaçar els treballadors.

Els investigadors van relacionar el detingut amb dos robatoris amb violència i intimidació més que van succeir el 21 de setembre seguint el mateix modus operandi. El lladre va entrar als dos establiments comercials i amenaçant amb una arma de foc simulada es va emportar els diners de la caixa.

El jove va passar a disposició judicial el dissabte 26 al jutjat de guàrdia de Badalona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí