Avui dilluns, 14 de setembre, un cop ahir diumenge s’acabés la temporada de bany, s’aixeca la prohibició de portar animals de companyia a la sorra i a l’aigua de les platges de Badalona. Així doncs les persones que ho desitgin podran portar la seva mascota a qualsevol platja de la ciutat sempre que vagi lligada i amb l’obligació que el seu propietari reculli els excrements de l’animal.

Per altra banda a partir d’aquest dimecres, 16 de setembre, ja es pot tornar a practicar en tot el litoral badaloní la pesca marítima recreativa de superfície. Recordem que, segons el Pla d’Usos de les platges de la ciutat, durant la temporada de bany la pesca està prohibida entre les 2 i les 5 hores i entre les 8 i les 20 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí