L’avenç en els treballs de construcció de l’hotel del Port -que preveu entrar en funcionament al llarg del primer trimestre del 2021- situa en aquest punt del projecte iniciar la urbanització de la plaça que connectarà el passeig marítim amb el recinte portuari. Es tracta d’un nou espai urbà de 2.775 m2 clau en la vertebració de tot el flux del passeig del tram Badalona- Montgat fins al port. Una plaça-mirador amb un disseny coherent amb el del passeig i l’hotel -ampli, amb palmeres- a partir de la que s’estructura un sistema d’accessos cap al nivell dels pantalans del port.

El disseny final de la plaça millora notablement el projecte inicial amb  més palmeres i el canvi de la barana d’obra per una barana de vidre, instal·lada fa uns mesos. En el primer cas, la suma de més palmeres s’ha decidit per destacar la rellevància de la plaça-mirador com el final del passeig en l’eix Nord. Les palmeres (24 de l’espècie Washingtònia Filifera) es planten en  testos de grans dimensions per afavorir el desenvolupament i se situen estratègicament sobre els pilars de l’aparcament per evitar càrregues directes. Pel que fa a la barana, la segona millora, s’ha optat per una de vidre laminar que permet millor impacte visual i major seguretat. La previsió és que aquests treballs estiguin enllestits a finals de novembre.  Subratllar que precisament l’inici de la urbanització ha requerit tancar la connexió provisional  entre el passeig i el port establerta a partir d’aquesta passera amb aquesta barana de vidre, ja definitivament, una vegada acabades les obres d’urbanització.  A partir del  passat dilluns  14 de setembre, per arribar al port, s’haurà de girar per la rampa situada entre la tanca perimetral de les obres de l’hotel i seguir per Eduard Maristany. Si es vol accedir al passeig del dic de recer, s’ha  d’anar pel Moll de Restauració fins a l’escala provisional que permetrà accedir-ne, sempre en hores de sol. Amb els treballs que s’estan executant, la rampa que hi ha entre l’edifici del supermercat i la tanca perimetral de les obres de l’hotel doblarà la seva superfície, i serà de 475,68 m2.

D’acord també amb la programació de les darreres fases del projecte hoteler, s’està construint en l’accés Nord del Port una rotonda que millorarà l’accés al port i permetrà l’accessibilitat  dels vehicles de tipus col·lectiu, serveis públics i privats que acudeixin a l’hotel de manera independent i sense interrompre el trànsit amb destinació el Port. Aquestes obres, començades a meitat d’agost, s’allargaran com a mínim fins el mes d’octubre.

 Els treballs de l’hotel van començar a finals del 2018. Es tracta d’un equipament de 181 habitacions i categoria quatre estrelles superior, de planta baixa i 14  pisos gestionat per Sallés Hotels. Grup hoteler amb un miler de llits propietari de vuit establiments de quatre i cinc estrelles, tres dels quals a la Costa Brava, 1 a l’àrea de l’aeroport del Prat i 1 a l’àmbit de l’aeroport de Girona, 1 a Ciudad Real – amb un restaurant amb estrella Michelin-, 1 a la zona del 22@ de Barcelona, 1 a Málaga i 1 a Mallorca. Els establiments cuiden especialment els detalls i la gastronomia,  estan especialitzats en wellness, serveis que prestaran evidentment també en l’hotel de Badalona, i han estat guardonats amb diferents premis que valoren la qualitat en el servei.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí