Consulta pública prèvia a l’elaboració del Reglament Orgànic Municipal

Es poden enviar suggeriments fins el dia 9 d’octubre.

0
937

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs està elaborant un nou Reglament Orgànic Municipal (ROM). Aquest document regula el funcionament dels òrgans interns municipals. L’actual reglament té més de trenta anys i necessita d’una actualització.

Previ a l’elaboració d’aquest reglament, es realitza una consulta pública per copsar l’opinió de tots els ciutadans i les entitats de Sant Adrià de Besòs. Es dona així compliment al que preveu l’article 133 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

En el següent enllaç es pot consultar el Reglament Orgànic Municipal vigent. En aquest altre es pot consultar l’últim esborrany del ROM en elaboració (novembre de 2019).

Actualment, a l’espera de l’aprovació definitiva del Reglament de Participació Ciutadana, hi ha contingut que pot semblar duplicat en ambdós reglaments. En el moment que aquest document esdevingui definitiu quedaran exclosos del nou Reglament orgànic municipal.

Totes les persones que vulguin fer la seva aportació al futur Reglament Orgànic Municipal poden enviar els seus suggeriments a l’adreça pciutadana@sant-adria.net fins el dia 9 d’octubre.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí