El Club Joventut Badalona ha estat guardonat per l’Eurolliga amb el Premi Especial Jurat del One Team Program, per haver elaborat el millor projecte entre els equips que el realitzaven per primera vegada. Fins a 42 clubs van participar en el programa de Responsabilitat Social Corporativa de l’Eurolliga la temporada 2019/20, i el Joventut va ser un dels quatre equips que va obtenir un premi.

El projecte va unir el Club Joventut Badalona i la Fundació Probitas per ajudar, a través del bàsquet, a joves de Badalona en risc social en el seu procés d’integració a la nostra comunitat. El One Team, a més, va comptar amb la col·laboració del jugador Arturs Zagars com a ambaixador, i d’entrenadors del bàsquet base verd-i-negre, com David Jimeno, cap de planter. Entre tots, van aconseguir arrencar somriures a tots els joves participants del programa, que van vibrar i aprendre a travès del bàsquet, de la mà dels valors de la Penya. L’oportunitat de conèixer i jugar amb un esportista professional com és Zagars és una experiència que mai oblidaran i que els va il·lusionar d’allò més.

Els protagonistes del programa del One Team van ser dotze adolescents de l’ISOM, centre de gestió de projectes socials que s’encarrega de vetllar pel benestar dels seus joves. El projecte va consistir en 8 sessions, on els participants, mitjançant la pràctica del bàsquet, van treballar en cada un dels entrenaments, un valor diferent que els va ajudar a créixer com a persones. La primera pràctica, que es va dur a terme a la pista central del Palau Olímpic, va tractar sobre el treball en equip i va tenir la presència de Zagars. Durant les altres sessions, que van comptar amb la col·laboració de Fundació Probitas, els joves van practicar valors com l’empatia, el respecte, la tolerància o la conscienciació sobre la bona alimentació o problemes com l’obesitat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí