26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

L’espectacle de drons previ a la Cremada del Dimoni requereix un perímetre marítim de seguretat

Aquest any durant la Cremada del Dimoni de la Nit de Sant Anastasi, que tindrà lloc el pròxim divendres 10 de maig, a partir de les 19 hores i fins la finalització dels actes festius, quedarà prohibit el bany i la presència de qualsevol tipus d’embarcació davant la platja dels Pescadors. Aquesta mesura de seguretat és obligatòria atès que abans del Piromusical i de la Cremada del Dimoni l’Ajuntament ha programat un espectacle de gran format de tecnologia i llums amb més de 200 drons.

Aquest espectacle, que omplirà el cel amb singulars formes geomètriques, algunes especialment creades per a l’ocasió amb referències als símbols i icones de Badalona, requereix d’un perímetre marítim de seguretat que comprèn la platja dels Pescadors, des de l’alçada del carrer d’en Prim fins a l’alçada del carrer de Mar, i que s’endinsa uns 200 metres de la línia de la costa. Per tal de vetllar pel compliment d’aquesta mesura hi haurà control policial.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles