22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Badalona celebra la diada de Sant Jordi amb activitats durant tota la setmana

Badalona celebra un any més la diada de Sant Jordi del 23 d’abril amb un programa d’activitats que es duran a terme durant tota la setmana. Per començar, des d’aquest dissabte dia 20 i fins al dimarts 23, la plaça de Pompeu Fabra acollirà la XLIV Fira del Llibre que comptarà amb la participació de nou llibreries de la ciutat (estaran presents les llibreries Abacus, Crapze, Fènix, Frikiplanet, La Gaia Books, Mitja Mosca, Saltamartí, Smile Books i El Viajero) i l’Associació Cultural de Poesia Pont del Petroli. La Fira, organitzada per l’Associació de Llibreries de Badalona, estarà oberta al públic entre les 9 i les 21 hores.

Entre les activitats més destacades de la XLIV Fira del Llibre cal remarcar la signatura de llibres per part de diferents autors i autores que tindrà lloc a la plaça de Pompeu Fabra el dissabte, dia 20, i diumenge dia 21 d’abril. Aquest és l’horari de les signatures:

Dissabte 20 d’abril

De 12 a 13 hores

Rodolfo del Hoyo

Rogeli Herrero

Iñaki Jiménez

Sílvia Soler

Genie Espinosa

De 13 a 14 hores

Àgata Gil

Aleida Salazar

Jordi Fenosa

De 17 a 18 hores

Sílvia Soler

Milena Busquets

Jordi Matamoros

Mary Fech

Sonia Moreno

Carla Vall i Duran

Txell Feixas

Genie Espinosa

Jordi Balaguer

De 17 a 19 hores

Rocío Bonilla

De 18 a 20 hores

Milena Busquets

Txell Feixas

De 18  a 19 hores

Carla Vall

Javier Jorge

Marta Renato

Toni Benages

Silvia Soler

Julià de Jòdar

Lluïsot

De 19 a 20 hores

Miquel Martin Serra

Nàdia Ghulam

Patricia Castro

Lluís Rueda

Diumenge 21 d’abril

D’11 a 12 hores

Patricia Geis

Cristina Losantos

Aleida Salazar

Àgata Gil

Toni Clotet

Laia Vidal

Nil Kandel

De 12 a 13 hores

Laia Vidal Escòlies

Mercè Canals

Eva Santana

Elisenda Pineda + KAP

Marina Tena

Albert López Vivancos

Greta Mustieles

De 13 a 14 hores

Marta Montañá

Núria Font i Robert García

Javier Andrada

De 17 a 18 hores

Paulino García Marin

De 18 a 19 hores

Fer Gutiérrez

Josep Biayna

Isabel del Río

Dimarts 23, dia de Sant Jordi, l’activitat s’estendrà a altres punts de la ciutat.  Durant tot el dia, el carrer de Francesc Layret serà escenari de la XII Fira de Sant Jordi, on hi haurà parades comercials, mostres d’entitats i activitats adreçades a tots els públics relacionades amb els símbols característics de la diada. A més, a la plaça de la Vila s’instal·larà durant el matí i la tarda un espai de la Xarxa Municipal de Biblioteques on es faran tallers literaris, de lectura, de titelles i narracions de contes.

La diada de Sant Jordi també es viurà dimarts 23 al barri de Sant Roc. El Teatre Blas Infante acollirà, des de les 9 del matí, l’espectacle musical Flow, que està adreçat a alumnes de cinquè i sisè de primària, ESO, batxillerat i PFI adaptat. També hi haurà activitats a la plaça de Sant Elies, on s’instal·laran paradetes de llibres i es faran espectacles i tallers de cultura popular, lectura i contacontes.

Per complementar la programació de Sant Jordi, els dies 22, 23, 24 i 25 d’abril hi haurà activitats en diverses biblioteques de la ciutat.

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha convidat a participar a tots els badalonins i badalonines en els actes de la diada de Sant Jordi. “Volem que per celebrar Sant Jordi a Badalona, cada any s’ofereixen més activitats i espectacles on, a més dels llibres i de les roses, els veïns i les veïnes siguin també els protagonistes”.

Podeu consultar amb detall tota la programació en el següent enllaç:  https://www.badalona.cat/ca/serveis-ajuntament/cultura/festes/sant-jordi

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles