16 C
Badalona
martes, abril 30, 2024
spot_img

“Fem que soni Sant Jordi”

«Fem que soni Sant Jordi» reuneix les diferents accions que l’organització pública referent en la prestació innovadora de serveis integrats de salut i socials ha preparat per celebrar el dia 23 d’abril. En concret, es compartirà la llista de reproducció de Spotify creada amb motiu de Sant Jordi gràcies a la col·laboració de professionals i usuaris que han volgut recomanar cançons per fer que soni Sant Jordi.

Seguint el fil musical, tindrem una actuació al Centre Sociosanitari El Carme -centre d’atenció intermèdia de l’organització-, a les 11.30 hores gràcies a Francesc Martin que ens regalarà peces pròpies plenes d’emoció. A la tarda -de 17.30 a 18.30 hores- serà la coral badalonina Bétulo que compartirà amb els assistents un repertori musical a l’espai de Pianos Vius.  Al mateix lloc i hora, professionals escriptores de l’organització compartiran amb els assistents les seves obres i on es poden adquirir exemplars de les mateixes. 

Fem història

BSA consolida l’aposta participativa en el Dia de Sant Jordi, especialment en els darrers quatre anys.

  • L’any 2020, en plena pandèmia, es va celebrar un Sant Jordi especial creant un llibrehomenatge a cadascun dels professionals de BSA i a pacients de l’organització, entre altres accions. 
  • L’any 2021, el vídeo homenatge SENSE PARAULES va ser finalista de la categoria millor vídeo corporatiu dels XII Premis Corresponsables.
  • L’any 2022, es va promoure un concursinfantil de dibuix, adreçat a nenes i nens familiars de professionals de BSA en el marc de la celebració del 90 aniversari de l’Hospital Municipal de Badalona. 
  • L’any 2023, es va crear un concurs intern dins la campanya BeSA per donar visibilitat i agrair les mostres d’estima cap a BSA dins i fora de l’organització.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles