20.4 C
Badalona
domingo, mayo 19, 2024
spot_img

L’Ajuntament de Badalona, convidat al VI Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats a València

El VI Congrés Internacional de Ciència, Feminisme i Masculinitats (CICFEM) que es celebra els pròxims dies 1 i 2 de març de 2024 a València ha seleccionat l’Ajuntament de Badalona perquè exposi el programa “No trenquis els meus somnis”. El congrés està organitzat per l’Associació Universitària de Ciència, Feminisme i Masculinitats (AUCFEM) amb el suport de l’Institut de les Dones i la col·laboració de la Universitat de València. El congrés reuneix experts de diverses disciplines per oferir un espai de diàleg i investigació des d’una perspectiva de gènere, igualtat i superació de la violència.

El programa “No trenquis els meus somnis” està dirigit als i les joves de 3r i 4t d’ESO de Badalona i es troba dins de la campanya del Servei de Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament de Badalona “Apropa’t, avancem cap a un futur de zero agressions”. La presentació, que tindrà lloc el dissabte 2 de març a les 9 del matí, anirà a càrrec del sergent de la Guàrdia Urbana Blas Ortuño i comptarà amb la presència de la Regidora de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florència Badia.

“No trenquis els meus somnis” és un programa de formacions de prevenció de les violències i agressions sexuals per a adolescents que desenvolupa l’Equip d’Acció Comunitària de la Guàrdia Urbana. Els seu sistema d’avaluació implica generar dades contrastades sobre l’impacte real d’aquestes formacions sobre els i les joves de la nostra ciutat. Els organitzadors del CICFEM han seleccionat aquest programa perquè “aporta una línia nova en la prevenció de les violències en adolescents; es sustenta en articles científics publicats en revistes d’impacte i obre una nova línia d’investigació i socialització preventiva que aportarà dades concretes” i, així mateix, es valora que és un treball de transversalitat entre les diferents àrees municipals.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles