Neix ADEBCNORD, l’Associació de Dones Empresàries delBarcelonès Nord, la primera a la zona

0
161

En un moment històric per a la regió, un grup de dones empresàries ha unit forces per fundar la primera Associació de Dones Empresàries del Barcelonès Nord. La presidenta de l’associació és la destacada líder empresarial, Marina Román, mentre que l’experimentada Montse Andurell assumirà el paper de secretària.
L’associació té com a objectiu principal crear una xarxa sòlida i col·laborativa que reuneixi dones empresàries de Badalona i els seus voltants. Amb la visió d’establir un espai on les dones emprenedores puguin compartir experiències, l’Associació busca
inspirar altres dones a unir-se i seguir el camí de l’èxit empresarial.
Marina Román, presidenta de l ‘ A s s o c i a c i ó d e Do n e s Empresàries del Barcelonès Nord, va expressar el seu entusiasme per aquesta iniciativa pionera: «Estem emocionades de ser part de l a c r e a c i ó d ‘ a q u e s t a associació única. Volem construir una comunitat on les dones puguin compartir les seves històries d’èxit, donar-se suport mútuament i destacar els assoliments excepcionals que les dones empresàries estan aconseguint a la nostra cuitas».
L’associació proporcionarà un espai segur i de suport on les dones podran compartir les seves experiències, aprendre unes de les altres i fomentar la col·laboració. A més, es donarà l’oportunitat a les membres de l’associació de presentar les seves empreses i explicar per què són les millors en els seus respectius camps.
Montse Andurell, secretària de l’associació, va comentar: «Volem trencar barreres i crear oportunitats perquè les dones empresàries es destaquen. La força que tenim quan ens unim és extraordinària, i a través d’aquesta associació, busquem ressaltar i celebrar els assoliments de cada dona emprenedora».
L’Associació de Dones Empresàries del Barcelonès Nord convida totes les dones empresàries de la regió a unir-se a aquesta iniciativa única. Per obtenir més informació sobre l’associació i com f o r m a r – n e p a r t , e s p o t c o n t a c t a r a t r a v é s d e empresariasbadalona@gmail.com

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí