8.1 C
Badalona
miércoles, abril 24, 2024
spot_img

Presentació del llibre “Denominació d’Origen Alella. La fortalesa d’una història vinícola de passat, present i futur”

Aquest dissabte 3 de febrer, a les 12 hores, al Centre Cultural el Carme (carrer de Francesc Layret, 78), tindrà lloc la presentació del llibre “Denominació d’Origen Alella. La fortalesa d’una història vinícola de passat, present i futur”. La presentació, organitzada per Vall de Betlem, enocultura cooperativa i amb la participació, entre altres, de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Badalona, es completarà amb un tast de vins elaborats a Badalona.

La presentació del llibre comptarà amb la participació de la periodista i directora de les edicions Vibop, Montse Serra; del periodista i director de la revista “papers de Vi”, Òscar Pallarès; del sommelier, director dels premis Vinari i cap de redacció de la revista especialitzada Vadevi, Ramon Roset, i dels viticultors Josep Coll, Anna Abellan i Ignasi Niubó.

Després de la presentació del llibre tindrà lloc un tast dels vins de Badalona Can Coll Orígens, la Vall de Betlem i vins de la memòria.

Aquest acte forma part de les activitats Badalona i la DO Alella: nous escenaris pel món del vi a la ciutat. La llarga tradició històrica dels vins de DO Alella es remunta a la Laietània d’època romana. Actualment, la conformen una trentena de municipis de les comarques del Barcelonès, Maresme i Vallès Occidental.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia (aforament limitat):

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfVAEkPBdG18_PWyzSASVa5YrxzBP2Qxvf7ubrPME0SEaHOoQ/closedform

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles