15.6 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

L’alcalde de Badalona rep el cònsol de la República Popular de la Xina

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha rebut avui el cònsol en funcions de la República Popular de la Xina a Barcelona, Hu Aimin, acompanyat de diversos membres de l’Associació General de Comerciants Xinesos a Barcelona, que tenen la seu a la nostra ciutat.

A la trobada, que a més de l’alcalde ha comptat amb la participació de la segona i la quarta tinenta d’alcaldia, Cristina Agüera i Rosa del Amo, respectivament, s’ha parlat de les relacions socials i comercials entre la Xina i Badalona i de la comunitat xinesa a la ciutat. El cònsol xinès ha agraït la recepció que li ha fet l’alcalde així com el suport de la ciutat a la comunitat xinesa establerta a Badalona. Hu Aimin també ha mostrat interès en la cooperació entre la República Popular de la Xina i Badalona i ha mostrat la voluntat de millorar encara més les futures relacions econòmiques amb la ciutat.

Per la seva banda l’alcalde de Badalona ha valorat positivament aquesta visita des d’un punt de vista institucional, social i empresarial. L’alcalde ha traslladat el seu interès en què empresaris xinesos s’incorporin a la nova Associació Empresarial Badalona Sud (AEBS), amb la qual el govern de Badalona està tractant sobre les millores que necessita el polígon Badalona Sud.

Garcia Albiol ha destacat la importància que té a la ciutat la comunitat procedent de la Xina i ha manifestat la voluntat de conèixer les seves inquietuds i preocupacions per poder tenir més bones relacions. Segons l’alcalde: “Badalona ha estat tancada en ella mateixa durant molts anys i la ciutat necessita obrir-se al món, donar-se a conèixer i traspassar fronteres perquè així podrem explotar i oferir el nostre potencial social i empresarial”. Durant la trobada també s’ha acordat explorar la possibilitat de fer un agermanament de Badalona i alguna població xinesa amb la qual hi hagi vincles o relacions econòmiques.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles