15.1 C
Badalona
viernes, mayo 17, 2024
spot_img

La Guàrdia Urbana de Badalona incorpora la parada de Llefià en els operatius de seguretat que porta a terme a les estacions de metro i tren de la ciutat

La Guàrdia Urbana de Badalona ha incorporat la parada de Llefià, de la L10 Nord del metro, al conjunt d’estacions on es desenvolupen regularment operatius preventius per millorar la seguretat dels usuaris, ja que recentment s’han detectat algunes queixes dels usuaris per situacions d’inseguretat. A banda d’incrementar la seva presència al carrer amb patrulles logotipades i de paisà, a partir d’aquesta setmana la Guàrdia Urbana reforça l’operatiu en aquesta parada i en els accessos ubicats a l’avinguda d’Amèrica i a la ronda de Sant Antoni de Llefià.

Ahir al vespre ja es va fer la primera d’aquestes actuacions a la parada de metro de Llefià. Els agents de la Guàrdia Urbana van identificar diverses persones i van aixecar dues actes per possessió de drogues.

L’operatiu s’emmarca en les actuacions de vigilància que la Guàrdia Urbana fa setmanalment a les estacions de metro i tren de la ciutat. L’objectiu d’aquestes intervencions policials és portar a terme actuacions preventives amb dispositius dissuasius i augmentar la sensació de seguretat a les persones usuàries del Metro i a tots els veïns del barri.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que la Guàrdia Urbana de Badalona està incrementant la seva presència a tota la ciutat i que aquest reforç permet millorar les accions preventives. “La presència de la Guàrdia urbana a les parades de metro i als accessos és una acció que ens permet incidir en la millora de la seguretat i, a la vegada, constitueix també un element dissuasiu”. “Des del govern de Badalona estem posant ja els esforços necessaris perquè els veïns de Llefià puguin estar tranquils quan van pel carrer o quan usen el transport públic”, ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles