22.6 C
Badalona
martes, mayo 28, 2024
spot_img

Carrera denuncia que la manca d’enllumenat al voltant de la plaça de la Dona provoca problemes d’inseguretat

El president del grup municipal del PSC, Fernando Carrera, ha denunciat la situació de l’enllumenat de la plaça de la Dona, i els seus voltants, al barri de Llefià. La poca llum que donen els fanals d’aquest espai està provocant problemes de seguretat, com robatoris, segons han explicat diversos veïns que s’han posat en contacte amb el PSC. Carrera demana al govern del PP que prioritzi resoldre l’enllumenat d’aquesta zona de la ciutat. A mitjans d’octubre, l’Ajuntament va presentar un pla per renovar els fanals, però gairebé tres mesos després, el govern ha estat incapaç de prioritzar aquelles zones on actualment manca llum, com aquesta zona de Llefià. A la demanda de millorar l’enllumenat de la plaça de la Dona, i els seus voltants, s’han sumat comerciants i l’entitat veïnal.

SourcePSC BDN

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles