13.2 C
Badalona
miércoles, mayo 1, 2024
spot_img

La unitat especial GEIP de la Guàrdia Urbana deté un home amb diferents drogues preparades per a la seva distribució i una gran quantitat de diners en efectiu 

El Grup Especial d’Intervenció Policial (GEIP) ha detingut aquesta nit un home que portava diverses drogues preparades per a la seva distribució i una quantitat important de diners en efectiu. En concret, la detenció va tenir lloc al carrer de les Valls d’Andorra per un presumpte delicte contra la salut pública i a l’home se li va decomissar una motxilla on portava diverses quantitats de cocaïna, pastilles i altres estupefaents, així com bitllets de diferents imports.

El detingut no ha pogut ser identificat, ja que no portava documentació i també perquè no va ser possible l’enteniment amb ell en cap dels idiomes habituals. El GEIP va procedir a la seva detenció i el cos de Mossos d’Esquadra se n’ha fet càrrec per a la seva posada a disposició judicial.

L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha felicitat el GEIP per la seva tasca i ha manifestat que «aquest és un exemple més de la importància de la presència i la vigilància policial, perquè aquest tipus de delictes no poden quedar impunes a Badalona». «Des del govern de Badalona continuarem dedicant els màxims esforços a aquesta lluita contra la delinqüència i contra actuacions que posen en risc la salut pública i també la convivència als nostres barris», ha afegit.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles