13.9 C
Badalona
jueves, abril 18, 2024
spot_img

L’Ajuntament organitza activitats infantils i familiars al voltant de l’arbre de la plaça del President Tarradellas durant les tardes de les festes de Nadal 

L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àmbit d’Impuls Econòmic, organitza durant les tardes d’aquestes festes de Nadal activitats infantils i familiars a la plaça del President Tarradellas, on està instal·lat l’arbre de Nadal més alt d’Espanya. Les activitats es faran de 17.30 a 20.30 hores durant tres dies a la setmana i començaran aquest mateix dijous 21, coincidint amb el primer dia que els infants ja no tenen escola. Concretament, els dies on es podrà gaudir de jocs i activitats dinamitzades són el 21, 22, 23, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener, és a dir, tres dies en cadascuna de les setmanes de vacances.  

Les activitats programades, són les següents: 


JugaCirc, un espai de joc pensat per gaudir durant les festes de Nadal del món del circ de ben a prop on els participants trobaran sis taulells amb tota mena d’estris i jocs d’habilitat i d’altres espais diferenciats per poder practicar les diferents disciplines amb destresa i equilibri. Els dies 21, 23, 30 de desembre. 

JuganTots, una col·lecció exclusiva de 20 jocs gegants tradicionals de fusta per jugar en família. Es tracta d’una activitat d’entreteniment per a petits i grans, en què sense haver de llegir les instruccions ni esperar que ningú hagi d’explicar el funcionament, tothom pot començar a jugar en el moment d’arribar a l’activitat. El dia 28 de desembre.  

Juguipop, una col·lecció de jocs populars infantils i familiars per divertir-se en equip o de forma individual on la cooperació d’un equip o l’habilitat de cadascú serà clau per guanyar al contrari, o bé, per demostrar-se a un mateix de què és capaç. Els dies 2 i 4 de gener.  

Animació amb personatges infantils: Tots els dies hi haurà un personatge infantil de Disney per interactuar entre la gent i fer-se fotos amb els més petits. Els dies 21, 23, 28, 30, 2 i 4 el personatge animat serà Mickey Mouse i els dies 22, 29 i 3, Minnie Mouse. 

Taller de boles de Nadal: Taller de treball manual creatiu, infantil i familiar per crear una bonica bola de Nadal, amb una base de pòrex i tela amb motius nadalencs, una versió de Nadal de les famoses boles Kimekoni (originàries del Japó). Els dies 22, 29 i 3 de 17.30 a 19.30 hores.  

Taller de mitjons de Nadal: Un taller de treball manual infantil i familiar on els participants podran crear i decorar al seu gust un mitjó de Nadal que en acabar el taller podran penjar al seu arbre de Nadal o a la xemeneia. Els dies 22, 29 i 3 de 19.30 a 20.30 hores. 

Totes les activitats organitzades estaran dinamitzades i supervisades per monitors acreditats. 

La tinenta d’alcaldia de l’Àmbit d’Impuls Econòmic i de Ciutat, Treball, Cultura, Ciutadania i Govern, Cristina Agüera, ha explicat que amb la programació d’aquestes activitats es vol donar als infants i famílies un espai on gaudir de les festes nadalenques plegats i en companyia com no havien pogut fer mai a la ciutat. “Des de l’Ajuntament impulsem aquesta mena d’accions per continuar promocionant la campanya de Nadal en la nostra ciutat”, ha explicat la regidora Agüera, qui ha indicat que s’ha triat la plaça del President Tarradellas perquè “és una ubicació que s’ha convertit un gran punt de projecció de Badalona i que esdevindrà en una nova centralitat de la ciutat en molt poc temps”.

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles