25.4 C
Badalona
miércoles, julio 17, 2024
spot_img

L’exposició “Llegendes de l’Esport” porta a Badalona peces que evoquen els grans èxits del món de l’esport 

La sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme de Badalona presentarà des del 7 fins al 30 de desembre l’exposició “Llegendes de l’Esport” amb una col·lecció de peces del Museo del Deporte. L’exposició se centra en els grans èxits del món de l’esport de manera que els visitants podran veure, entre altres, una col·lecció de torxes olímpiques; les sabatilles esportives d’Usain Bolt de les olimpíades de Rio 2016; un Ferrari i un Renault de Fórmula 1, una bicicleta de Miguel Indurain o les botes o les samarretes de figures del futbol mundial com Cruyff, Ronaldo, Zidane o Messi. 

A banda de l’atractiu i del valor dels objectes exposats, la mostra que es podrà visitar gratuïtament, servirà als visitants per recordar, o per conèixer, alguns dels moments més transcendentals i emblemàtics del món de l’esport. En aquest sentit, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat que: “aquesta exposició és una de les iniciatives que des del Govern municipal estem treballant per tornar a situar Badalona com una de les ciutats de referència en l’àmbit esportiu”. 

Els materials de l’exposició, així com pantalles i altres suports, es divideixen en diferents àrees i per esports com ara  

Futbol: Amb botes i samarretes de jugadors com Messi, Ronaldo, Cruyff, Alexia, Iniesta… 

Bàsquet: La samarreta dels Lakers de Pau Gasol, de Toronto de Marc Gasol i d’altres estrelles de l’NBA com Abdul Jabbar, Wilkins o Westbrook… 

Tenis i Golf: en tenis, samarretes i raquetes de figures com Nadal, Djokovic, Santana, Garbiñe Muguruza…de golf la jaqueta verda de José María Olazábal, jerseis de Sergio Garcia i Seve Ballesteros… 

Àrea Olímpica i atletisme: Torxa dels Jocs Olímpics Barcelona’92 i d’altres olimpíades; samarretes i sabatilles de mites com Javier Moracho, Fermín Cacho, Ruth Beitia, Jordi Llopart… 

A més, també es trobaran elements de boxa, com guants de Tyson o Hollyfield; la samarreta del gimnasta Gervasio Deferr dels Jocs d’Atlanta 2000, un tauler d’escacs de Karpov, així com elements del món del motor com cascos i granotes de pilots de cotxes com Fernado Alonso o Nani Roma i motos com Aspar, Rossi, Doohan o Ángel Nieto. 

La sala Josep Uclés està situada dins del Centre Cultural El Carme, carrer de Francesc Layret, 78 82. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles