26 C
Badalona
domingo, julio 14, 2024
spot_img

Dilluns comença a les pistes d’atletisme Paco Águila una nova edició del Badatletisme 

Prop de 1.600 alumnes de cinquè de primària participaran en la nova edició del Badatletisme, una de les activitats incloses al Badasport que es celebrarà a les pistes d’atletisme Paco Águila del 27 al 30 de novembre i l’1 i 5 de desembre

El Badasport és una iniciativa del Grup de Mestres d’Educació Física de Badalona que promou la pràctica esportiva a les escoles a través de sis modalitats mitjançant jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, d’esports com el corfbol i l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat, i de diverses activitats lúdiques a un poliesportiu i a la platja. 

Canvi de data del Badacorfbol 

L’activitat del Badacorfbol es farà a la Zona Esportiva Municipal Can Cabanyes els dies 2, 5, 6, 7 i 8 de febrer, i no del 5 al 9 de febrer, com estava programat inicialment. 

El Badasport 2023-24 està organitzat per Mestres d’Educació Física de Badalona, pel Centre de Recursos Pedagògics i pels Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de diferents entitats. 

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles