14.7 C
Badalona
jueves, junio 13, 2024
spot_img

Comença el Badalona es Mostra. Edició 2023  

S’ha iniciat a Badalona el cicle de teatre amateur Badalona es Mostra, un projecte cultural que té com a protagonista el teatre amateur badaloní i l’objectiu de promocionar i fer difusió de les produccions de diferents companyies de la ciutat. Badalona es mostra es celebra fins dissabte 2 de desembre a diferents espais de la ciutat. 

La programació inclou representacions teatrals de diferents gèneres, que es portaran a terme al Teatre Blas Infante i al teatre d’El Círcol, i una exposició al Centre Cultura Tradicional Can Canyadó. 

El cicle Badalona es Mostra recupera l’essència de la ‘Mostra de teatre Jove de Badalona: Toteatre’ que es va iniciar a Pomar l’any 2002 fins al 2011, amb la intenció de proporcionar un espai perquè els grups de teatre vocacional puguin presentar els seus treballs al públic tot dinamitzant diferents espais del municipi oferint activitats culturals vinculades amb les arts escèniques. 

Representacions 

Tempus fugit de la companyia Màgic Empenta. 

Diumenge 5 de novembre, a les 18 hores, al Teatre Blas Infante.  

Estocolmo mon amour de la companyia La Mar de Teatre. 

Diumenge 12 de novembre, a les 18 h, al Teatre Blas Infante. 

Érase una vez… de la companyia Art en Acció. 

Diumenge 19 de novembre, a les 19 h, al teatre d’El Círcol. 

Mostra del taller de teatre social de La Salut,  

Dissabte 2 de desembre, a les 13 hores, a la rambla de Floridablanca. 

Exposició  

#MiremElPassat amb ulls de dona #Teatre 

Del 6 al 24 de novembre, al Centre Cultura Tradicional Can Canyadó.  

Visita guiada el dijous 23 de novembre, a les 11 hores. 

#MiremElPassat amb ulls de dona #Teatre és una mostra de fotografies del fons que custodien i conserven l’Arxiu General i el Centre de Documentació i Museu d’Arts Escèniques de l’Institut del Teatre, ambdós de la Diputació de Barcelona. 

Aquestes imatges recuperen la veu i la força de les dones de teatre del primer terç del segle XX. Unes dones actives, independents, valentes i reivindicatives en totes les arts escèniques, però silenciades i oblidades molts cops, en un món androcèntric. 

#MiremElPassat és el fil conductor que facilita el seguiment, la compartició i la conversa sobre les fotografies que, des de la Diputació de Barcelona, cuiden i conserven per a les futures generacions. 

La representació del dia 2 de desembre forma part del projecte “Posem Colors a la Salut”, en el marc del programa “Barris i comunitat”. 

Reserva d’entrades i inscripcions per a la visita a https://agendacultural.badalona.cat/

Altres Articles

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
12SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles